LEGAL INFO

ATENTIE!

Acest site oferă conținut cu privire la marijuana și alte substanțe ilegale în prezent, precum cânepă și alte elemente legate de cannabis.

POKINGSMOT.RO conține informații cu privire la: plante de cannabis, legislatia stupefiantelor, muzica si fotografii, documentare, utilizările medicale pentru marijuana și războiul de legalizare la nivel mondial.

POKINGSMOT.RO pune la dispozitie urmatoarele: fotografii de plante de cannabis, informatii de pe site-ul Organizatiei Nationale pentru reformarea legilor Marijuana din U.S.A. (The National Organization for the Reform of Marijuana Laws – NORML) și link-uri către alte site-uri legate de cânepă.

Pagina de internet WWW.POKINGSMOT.RO precum si persoanele implicate in editarea continutului nu pot fi trase la raspundere pentru activitatatile site-ului.

 

Întregul conținut POKINGSMOT.RO are doar scopuri educaționale și de divertisment. Acest site este numai pentru publicul major. Cerem utilizatorilor care nu au implinit inca 18 ani sa paraseasca acest site imediat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *