Ceai de ganja

 

ceai de ganja

Ingrediente pentru o portie de ceai de ganja:

* o ceasca de apa (atentie, apa va scadea la fiert)
* o lingurita de unt
* un mugure (05-09 gr.)

* arome: fructe de padure uscate, ceai verde, lamaie sau menta (optional)

Se pune apa si untul la fiert si se adauga bobocul cand amestecul incepe sa fiarba.
Se fierbe intre 15 minute si 2 ore. Cu cat durata fierberii este mai lunga, cu atat ceaiul va fi mai tare. Pentru aroma se poate adauga orice alt amestec pentru ceai, apreciate fiind cele de fructe de padure, de coaja de lamaie sau de menta.
Aromele se pun la sfarsit, dupa fierberea bobocului de marijuana.
Ceaiul se pune in ceasca prin sita, retinandu-se plantele.

De regula se consuma cu piscoturi sau fursecuri. Atentie, trebuie consumata si grasimea care ramane la suprafata apei din ceasca (similar ceaiului tibetan).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *